Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred šest uzvanika

Zvijezda Pink Floyda Roger Waters oženio se četvrti put

roger waters
pixsell
19.01.2012.
u 14:45

Pjevač je još u studenom prošle godine izjavio da se želi oženiti prije nego što krene na turneju "The Wall Live" koja počinje sljedećeg tjedna u Australiji

Da za ljubav nikad nije kasno, pokazao je pjevač Pink Floyda, 68-godišnji Roger Waters koji se 14. siječnja oženio četvrti put. Vjernost je pred svega šest uzvanika obećao Laurie Durning za koju je bio zaručen sedam godina. Vijest je na Twitteru objavio radijski voditelj Howard Stern koji ga je intervjuirao. Pjevač je još u studenom prošle godine izjavio da se želi oženiti prije nego što krene na turneju "The Wall Live" koja počinje sljedećeg tjedna u Australiji.

Waters se prvi put oženio s Judy Trimm 1968., a rastali su se 1975. S Carolyne Christie oženio se 1976., a brak je trajao do 1992. Godinu dana nakon toga oženio se s Pricillom Phillips, no ljubav je okončana 2001.

Ključne riječi

Komentara 1

NA
nasicanin
10:45 20.01.2012.

Zvijezda Pink Floyda .... Zvijezda? :-D aj, dobro ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije