Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestiž

Zrinka Cvitešić slavila u Londonu s Helen Mirren

Zrinka Cvitešić
Pixsell
29.04.2013.
u 18:21

Pozivnicu za dodjelu kazališne nagrade Laurence Olivier Zrinka je dobila nakon što je briljirala u glavnoj ulozi u mjuziklu "Once".

Londonska bajka glumice Zrinke Cvitešić dobila je najljepši nastavak. Preksinoć je u Royal Opera House nazočila svečanoj dodjeli prestižne nagrade britanskog glumišta "Laurence Olivier", koja se dodjeljuje za profesionalne uspjehe u kazalištu. A kako je Zrinka s mjuziklom “Once” postala nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu, potpuno zasluženo dobila je pozivnicu za dodjelu priznanja Olivier.

Crvenim tepihom 33-godišnja umjetnica prošetala se u društvu kolege, Engleza Declana Bennetta, koji u mjuziklu igra Zrinkina partnera. Od premijere na West Endu europske inačice broadwayske predstave koja je lani nagrađena s osam nagrada Tony prošla su gotovo tri tjedna, a londonski kazališni krugovi i dalje bruje o Zrinkinoj briljantnoj izvedbi češke imigrantice Djevojke, zbog koje će glumica u britanskoj prijestolnici boraviti do studenog.

Na preksinoćnjoj dodjeli bili su i Kim Cattrall, Daniel Radcliffe i Helen Mirren, koja je nagrađena za najbolju glumicu u predstavi “The Audience”, u kojoj glumi kraljicu Elizabetu II.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije