Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalpatriotkinja

Zrinka Cvitešić otvorila filmski festival u rodnom Karlovcu

'07.09.2011. Karlovac - U kinu Edison svecano otvorena 16. filmska revija mladezi i 4. Four river film festival. Otvorenje je vodila glumica Zrinka Cvitesic koja je dosla u pratnji decka Hrvoja Rupcic
Foto: 'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
1/5
08.09.2011.
u 18:30

U Karlovac ju je dopratio njezin dečko, glazbenik Hrvoje Rupčić. Tako su svoju ljetnu turneju po zemlji priveli kraju uživanjem u Karlovcu, odakle su se odmah vratili u Zagreb jer Zrinka ima mnogobrojne kazališne i filmske obveze.

Već tradicionalno u Karlovcu se održava 16. filmska revija mladeži i 4. Four River Film Festival. A Zrinka Cvitešić, u svijetu glume trenutačno najpoznatija Karlovčanka, ne propušta dolaskom na festival dati podršku razvoju filma u svojemu gradu.

Ove godine prihvatila je i počasnu ulogu voditeljice svečanog otvorenja, a u Karlovac ju je dopratio njezin dečko, glazbenik Hrvoje Rupčić. Tako su svoju ljetnu turneju po zemlji priveli kraju uživanjem u Karlovcu, odakle su se odmah vratili u Zagreb jer Zrinka ima mnogobrojne kazališne i filmske obveze. Naime, trenutačno snima film "Ljudožder vegetarijanac" redatelja Branka Schmidta.

A ljetos su doista napunili baterije. Spojili su svoju ljubav prema umjetnosti, i kazališnoj i glazbenoj, te prokrstarili Hrvatskom od sjevera do juga. Par je posjetio Valamar jazz festival u Poreču, a nisu propustili ni Dubrovnik – ljetnu meku teatra. Uživali su i Ljubuškom, na slapovima Kravice na rijeci Trebižat, gdje su vrijeme kratili kartanjem i ribljim specijalitetima za koje je Zrinka majstorica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije