Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna scena

Zoran Mrvoš pokazao da mala crna haljina nije smrtno dosadna

Mrvoš
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/6
20.05.2010.
u 17:41

Četvero mladih dizajnera nije imalo velike šanse uz majstora Zorana Mrvoša: ziheraški su se držali trendovskih poteza.

Sve je tu u već viđenom, ali savršenom skladu: golema ruža na ramenu minihaljine koja jedno rame ostavlja golo. Haljinica je sva pokrivena dijagonalno sašivenim, a jedva nabranim volanima. Nosi je Talijina “it” manekenka Kristina Šalinović. Ona je odgovor dizajnera Zorana Mrvoša na izazov nazvan “mala crna haljina”. Pokazao ga je preksinoć u vrtu Gliptoteke HAZU, u modnom programu kozmetičke marke Rexona Crystal za koji se produkcijski pobrinuo Vinko Filipić.

Mala crna haljina toliko je eksploatirana da je danas doista izazov napraviti nešto novo i dizajnerski otići dalje u njezinu oblikovanju. Čini se da je to sve jedno te isto. Dakako da je to varka, no svijet se svakako zaželio malo odmora od frazetina vezanih za taj genijalni izum Coco Chanel. Njezino ime voditeljica Nevena Rendeli izgovorila je tako da smo umjesto “velika Coco Chanel” čuli “velika Kokoš Anel”... Bilo je to simpatično čuti, dok smo sjedeći na malim bijelim sofama zamotanima u crnu čipku pogledavali na kišno nebo. No od kiše nas je dobro čuvao luksuzni, drapirani krov “od svile i kadife”. Na kružnoj pisti s cvjetnjakom punim perunika, uz živu glazbu XXL banda, vidjeli smo i modele malih crnih haljina Andreje Kuzmić, Aleksandra Žarevca, Emilije Lasić i Lucije Vrcić, redom studenata TTF-a. Njihova već viđena trendovska rješenja publiku nisu oduševila...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije