Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak suđenja

Zoran Mehun: Snježana je bila u vezi sa Željkom Kerumom

snježana mehun
Goran Stanzl/Pixsell
27.01.2012.
u 12:00

– Malo su se mrzile, malo voljele. Snježana nije dopustila da Alka prespava u Željkovu hotelu. Poslije ju je Alka prozivala po novinama – objasnio je Zoran Mehun. Vlatkin odvjetnik Krešimir Mateković pitao ga je o kojem je Željku riječ.

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu na kojem Alka Vuica (50) tuži Vlatku Pokos (41) za klevetu u knjizi “Život u raju” kao svjedok napokon se pojavio bivši suprug Snježane Galeković Mehun (41), Zoran Mehun (48). Pozvala ga je Vlatka, koja ga je odmah počela ispitivati. Zamolila ga je da prokomentira odnos S. Mehun i A. Vuice.

– Malo su se mrzile, malo voljele. Snježana nije dopustila da Alka prespava u Željkovu hotelu. Poslije ju je Alka prozivala po novinama – objasnio je Zoran Mehun.

Vlatkin odvjetnik Krešimir Mateković pitao ga je o kojem je Željku riječ. Mehun je odgovorio da je riječ o Željku Kerumu. Matekovića je zanimalo je li Snježana Mehun bila u vezi sa splitskim gradonačelnikom.

– Da. Prije sedam, osam godina. Za vrijeme braka, a vjerojatno i poslije – kazao je Mehun. Prepričao je i jednu scenu iz tog razdoblja.

– Bio je Splitski festival. Snježana je bila je dosta ljutita. Nešto je zvala. Lupala je vratima po kući u Zagrebu. Poslije sam doznao da je bila ljutita jer je Alka htjela odsjesti u hotelu – rekao je.

Njega je iznenadilo zašto se Snježana toliko uzrujala oko toga jer je s Alkom bila dobra, ali poslije, pred kraj braka, sve mu je ispričala.

Suca Kaleba zanimalo je u kakvom su sad odnosu Snježana i Alka. Zoran Mehun odgovorio je da su one sad u super odnosima jer je Alka prije dvije godine bila na proslavi prve pričesti njegova i Snježanina sina Dina. Vlatka ga je pitala je li Alka tada pila.

– Na proslavi prve pričesti, koja je bila na terasi hotela, odjednom je postala glasna i vulgarna. Počela je prostačiti. Pila je vino – prepričao je Mehun.

– S budalama ne raspravljam. Ta je priča deset tisuća svjetlosnih godina iza mene – kazala je Snježana, a Kerum jučer nije bio dostupan za komentar.

Komentara 16

AN
Andreeejjj
22:48 27.01.2012.

Sve kurava do kurave...sponzoruše najnižjeg kova, bljakkkkk...fuuuuuj...

KE
Kelly
14:05 27.01.2012.

Ne mogu vjerovati da jedan muskarac moze biti ovakav tracer. Ova rekla ono, pa onda druga rekla ono... Doticne dame ne poznajem, ali po meni sve spadaju u isti kos. Bez obzira radi li se o Mehunki ili ne, ovako govoriti protiv majke svog sina je u najmanju degutantno cime doticni gospodin degradira ne samo nju, nego i sebe i sina. A ta Vlatka treba ju dorbo isprasiti po turu. Ja bih ju tuzila da sam joj kao Mehunka pruzila krov nad glavom, hranu, spavanje, ljetovanje, rame za plakanje, namjestala joj frajere itd, a ona sad da pljuje tu osobu i gadi.

BA
babica5
14:00 27.01.2012.

Ma nezna se koja je gora od koje! Sve neke čudne spodobe,a moralne-nije za raspravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije