Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana

Žnidarić: Mia je bila ljubomorna, optužila me da je varam s Hohnjec

mia (1)
Pixsell
01.03.2012.
u 12:39

Bivši suprug optužuje glumicu Miju Begović da je bila neopravdano ljubomorna. Željko Žnidarić prijeti da će, ako ne postane razumna, o njoj iznijeti svakakve prljavštine

Građevinski poduzetnik smatra da je u pravu što je promijenio brave na vratima stana od 127 četvornih metara u zagrebačkoj Masarykovoj ulici dok je Mia Begović (49) u Kostariki snimala reality show "Survivor".

Željko Žnidarić (60) rekao nam je da je znao na što je njegova bivša supruga spremna, ali da ipak nije očekivao da će se ulogoriti pred njegovim vratima.

Otkrio je i razloge raspada njihova braka. Kaže da je za sve kriva Mijina ljubomora. Kako nam je rekao, optužila ga je da ju je varao sa Stefany Hohnjec.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

 

Ključne riječi

Komentara 10

FE
Felicijen
14:11 01.03.2012.

Kao i obično, ovo dvoje potpuno nezanimljivih stvorenja najvjerojatnije zaslužuju jedno drugo...

TI
tirkizna
14:37 01.03.2012.

Ovaj lik je isti kao i njegova žena!

DU
Deleted user
13:16 01.03.2012.

Dotični gospodin ovakvim izjavama pokušava anulirati sve očitije glasine o stvarnim problemima njihova razlaza: Jedan je taj što su mu počele stizati kaznene prijave zbog silnih prijevara fizičkih i pravnih osoba, što je drastično smanjilo broj njegovih \'\'poslova\'\' i pogoršalo mu financijsku situaciju, a drugi je taj što navodno više nije mogao uspješno skrivati svoju sklonost prema muškarcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije