Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno ljeto

Zlatna modna točka ljeta 2010 u zagrebačkom Boćarskome domu

Goldenpoint
28.05.2010.
u 23:38

Pokazalo se da revija kupaćih kostima još može donijeti kakvo takvo uzbuđenje, iako su danas naga ljudska tijela pretužne žrtve masovne medijske manipulacije koja nemilosrdno uništava istinski uzlet čula

Pista u Balonu Boćarskoga doma u Zagrebu bila je obična, bijela, ali je njena pozadina, bila fascinantna! Bio je to golemi video zid snimke žala čije more šumi i ide ravno prema nama, i čini se da će preplaviti pistu, i doći do naših nogu. Da, to je bilo toliko željeno more iz kojeg su u valovima izlazili manekeni da bi nam pokazali modno ljeto 2010. popularne talijanske modne marke Goldenpoint. Pokazalo se da revija kupaćih kostima još može donijeti kakvo takvo uzbuđenje, iako su danas naga ljudska tijela pretužne žrtve masovne medijske manipulacije koja nemilosrdno uništava istinski uzlet čula.

Bio je dovoljan pogled na raskošnu plastiku Doris Vrečko da bismo shvatili što je tijelo bez sadržaja, a s viškom značenja. Bilo je dovoljno poslije toga vidjeti manekenku čije ramene kosti u euforiji anoreksije  jure prema plafonu, gotovo probijajući kožu, da bismo se sjetili koliko je moda, pa i ona najprosječnija, uistinu bezazlena i dobrodušna. Jer ništa od tog ne traži da bi laskala tijelu! Ali tko će uvjeriti manekenke i njihove agente da sve može biti puno normalnije i profinjenije, elegantnije u izvedbi…

 S Goldenpointovima kostimima lako je bilo zamisliti ljeto i tisuće djevojaka i momaka u bikinijima ili bermudama pomno oblikovanima da „potkupe“ ukuse onih koji samo mladenački jurcaju plažom; onih koji zavode; koji igraju na kartu glamura; na kartu ne baš bahatog luksuza, ali ipak luksuza; pa i onih koji samo traže da za sebe nađu nešto dopadljivog i ništa više od tog. Njihovi „badići“ odražavaju gramatiku ljetne odjevne mode: vole drapiranja, mašne i vezice, dokazuju da tange odlaze sa scene. Jako su pritom susretljivi u namjeri da uspješno prikriju i vizualno poprave dojam koji ostavlja tijelo izloženo pogledu.

Jačim će bokovima ponuditi  jednobojne tamne gaćice koje vizualno sužavaju figuru, a pažnju prebaciti na gornji dio s grudnjakom svijetle boje. Igrat će se dubinama izreza i širinama traka oko grudi i bokova. A bojama će poput cjelokupne ljetne mode slaviti ljeto. Što se ne bi reklo pri pogledu na manekenkicu savršena vretenasta tijela, prćaste guze koju ne fotografiji ne treba fotošopingirati, ali bez imalo seksepila! Kako joj to samo uspijeva, pitamo se dok se ona vuče pistom kao krepana kokoš!?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije