Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zlata iz "Najboljih godina" konzervativna i ograničena

najbolje godine
02.03.2010.
u 18:57

Đuka se ne boji života, baš naprotiv, skače u njega kao grlom u jagode, a Zlata ne vidi ni lijevo ni desno, samo ravno. Kao takva Đuki će dosaditi, a jedno od rješenja je razvod.

Velimir Čokljat koji u seriji "Najbolje godine" glumi Đuku beskrajno se raduje popularnosti serije. Kaže kako su svi kolege zatečeni popularnošću, koju u toj mjeri nitko od njih nije očekivao. Reakcije ljudi najbolje vidi putujući po Hrvatskoj.

- Gledam ljude u vlakovima, autobusima, ulici i redom mi kažu da vole Đuku. Nitko me još nije optužio da sam ženskaroš i prigovorio da ne smijem varati Zlatu - kazao je Čokljat.

Zamjetno je da se lik Đuke mijenja. U početku serije nije se baš tako svađao sa Zlatom niti bi joj svako malo odbrusio. Čokljat kaže kako u tako velikim serijama likovi moraju mijenjati karaktere pa se i Đuka, nakon što se već pokazao kao ženskaroš, sada mora pokazati i kao lik koji voli, koji je ljubomoran, koji ima svoj stav, ali prije svega je čovjek iz naroda.

- Lik Đuke može se staviti u bilo koji prostor, u bilo koje vrijeme, a da se svi mogu prepoznati u njemu. Tako ga i radim, to je uloga za puk. Zlata je ograničena, konzervativna osoba koja ne vidi ni lijevo ni desno, samo ravno. Kako je Đuka improvizator života, lik koji vidi sve, vjerojatno će mu Zlata i dosaditi, no ne znam hoće li to završiti razvodom ili nekako drugačije. Đuka se ne boji života, baš naprotiv, skače u njega kao grlom u jagode - otkriva Čokljat.

Komentara 1

ND
natasa_de
13:10 05.03.2010.

Đuka molim te nemoj ostaviti Zlatu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije