Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveni zagrljaj

Zgodni Goran Višnjić razgolitio se na malim ekranima

goran visnjic
Foto: pixsell
1/3
18.10.2011.
u 20:00

Šibenčanin u seriji "Pan Am" glumi inteligentnog jugoslavenskog diplomata koji se zaljubljuje u stjuardesu Kate Cameron

Serija "Pan Am", koju mnogi proglašavaju budućim televizijskih hitom u SAD-u, uskoro počinje s emitiranjem. No, nama to možda i ne bi bilo zanimljivo da se u ulozi Jugoslavena Nike Pavića ne pojavljuje naše gore list Goran Višnjić. Šibenčanin glumi diplomata koji je rastrgan između komunizma i blagodati koje nudi moderni Zapad, a naći će se u strasnom zagrljaju stjuardese Kate Cameron.

Njihova romansa dovest će Niku u veliku emotivnu dilemu. Višnjić bi se trebao pojaviti u četiri nastavka serije čija je radnja smještena u šezdesete godine prošlog stoljeća, a govori o poznatoj zrakoplovnoj kompaniji i odnosima između pilota i stjuardesa. To je vrijeme kad je letenje bilo rezervirano samo za one najimućnije, koji su putovali u toaletama i najskupljim odijelima.

Glavne uloge u seriji pripale su Christini Ricci, Margot Robbie i Kelli Garner. Najpoznatiji hrvatski glumac, kojeg američka publika pamti po ulozi dr. Luke Kovača u seriji "Hitna služba", u posljednje se vrijeme može pohvaliti brojnim glumačkim angažmanima. U prosincu će premijeru imati film "The Girl with the Dragon Tatoo" u kojem glumi s Danielom Craigom, a u postprodukciji su još dva filma u kojima Višnjić ima manje ali zapažene uloge.

Ključne riječi

Komentara 7

JB
jb
22:05 18.10.2011.

18.10.2011. u 21:27h dkatica2 je napisao/la: Naši glumci u američkim filmovima mogu glumiti balkance ili ruske pijance Ovo je dobro

OL
olja
22:12 18.10.2011.

Mora se priznati bolje izgleda od većine američkih glumaca a kao glumac nije loš...mi u kući barem ženski deo redovno gledamo reprize onog filma sa Sandrom Bulok i Nikol Kidmen a to što glumi Ruse,Srbe i td. pa koji Amerikanacanac može da odglumi tako nešto....

DK
dkatica2
21:27 18.10.2011.

Naši glumci u američkim filmovima mogu glumiti balkance ili ruske pijance !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije