Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena zmaj

Žena zmaj - 'Ne treba mi nogometaš da me hrani, ja sam samo svoja'

helena seger
04.04.2013.
u 10:00

Šveđanka je bogata marketinška stručnjakinja koju zovu Victorijom Beckham Pariza, a žene nogometaša joj se klanjaju

Otkad je David Beckham potpisao ugovor s francuskim nogometnim klubom Paris St. Germain, čija je zvijezda Zlatan Ibrahimović, oči javnosti uprte su u sraz njihovih boljih polovica – Victorije i Helene.

Čak i posprema sama

Zabivši gol u utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Ibrahimović je pokazao da je bolji od Davida na terenu, a i njegova nevjenčana supruga Helena Seger svojim karakteristikama mogla bi pobijediti Beckhamovu. Ibrahimovićevu Šveđanku Francuzi zbog elegancije zovu "Victorijom Beckham Pariza", no u tom gradu Victorija je gošća koja se mora klanjati Heleni želi li zadobiti njeno prijateljstvo. Helena je bogata marketinška stručnjakinja i sve što ima zaradila je sama. Ne daje intervjue, ne voli gala zabave i sama održava kućanstvo. Na internetske komentare da je bivša manekenka smije se i kaže:

– Visoka sam 165 cm, imam velika usta i kratke noge! Ne volim šoping. Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi trebao nogometaš da me hrani. Bila sam neovisna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Mislim da sam mu se zato i svidjela.

Zabavno im je skupa

Skupa su 11 godina i roditelji su petogodišnjem Maximilianu i trogodišnjem Vincentu, ne planiraju vjenčanje jer ona misli da bi joj brak oduzeo samostalnost. On je opisuje kao svoju "zlu superiornu deluxe kuju" pri čemu, kaže Helana, misli na ženu koja ima stav, samouvjerena je i zna reći "ne" baš poput nje. Zlatan, Šveđanin bosanskohercegovačkih korijena, meta je ženama svijeta, no za njega postoji samo Helena iako ih dijeli 11 godina razlike i 30 cm visine. Njihovu dugu vezu Helena objašnjava riječima: – Skupa nam je tako prokleto zabavno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije