Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baretov blues

Željka Matković: Nije ni čudo što si ubio ženu i što te sin ne voli

bare
Dalibor Urukalović/Pixsell
16.04.2010.
u 21:04

- Kravetino jedna! J...m ti mater retardiranu. Glupa si! Iselit ću se iz stana, vikao je frontmen Majki.

Procurili su "transkripti" koji objašnjavaju što se dešavalo u zagrebačkom stanu u kojem su zajedno živjeli Goran Bare (45) i Željka Matković (32).

- Kravetino jedna! J...m ti mater retardiranu. Glupa si! Iselit ću se iz stana, vikao je frontmen Majki. Nimalo profinjeniji rječnik nije imala ni njegova sada bivša djevojka

- J...m ti mater. Nije ni čudo što si ubio ženu i što te sin ne voli - ispod pojasa je udarala Željka piše 24 sata.

Nakon verbalnog počeo je fizički obračun koji prestao dolaskom policije u njihov stan. Oboje su dobili prekršajne prijave, a Bare i kaznenu, jer su Željkine ozljede bile teške, navodno ima nagnječenje lijeve strane malog mozga.

Nakon cijele zbrke Željka je napustila Zagreb i sklonila se kod prijateljice, protiv Bareta ne misli dizati prijavu, a spremna mu je i oprostiti napad.
Međutim menadžer Igor Boltek tvrdi da nema šanse da se ta veze više obnovi, čim Bare izađe iz pritvora seli se u novi stan koji je i bio povod svađe jer je Željka nije mogla podnijeti da je ljubavi došao kraj.

Komentara 6

SA
saniboj
21:39 20.04.2010.

Hdz je kriv za ovo,

KR
kreont
21:56 16.04.2010.

Oboje su u pravu. Očigledno tu nema ljubavi. Željka Matković pozivam te na kavu.

Avatar Dina
Dina
02:07 17.04.2010.

Cuvaj se Kreonte da i tebe ne oplete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije