Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Željana Ančić zbog magisterija odbija poslove u ugostiteljstvu

masterchef
08.06.2011.
u 23:45

Žiri je sinoć nakon kušanja jela zaključio da upravo Željanino jelo za dlaku odudara od Srđanine i Šimine replike Gretićeva tanjura.

Napraviti vjernu kopiju jela Tomislava Gretića, člana žirija “Masterchefa”, bio je sinoćnji zadatak troje kandidata koji su se u stres-testu borili za ostanak u reality showu Nove TV.

– Svaki šef ima neki trik, tako da je moguće da je Tom zaboravio nešto reći. Mislim da Šime, Srđana i ja imamo jednake šanse – rekla je sinoć Željana Ančić. No žiri je nakon kušanja jela zaključio da upravo Željanino jelo za dlaku odudara od Srđanine i Šimine replike Gretićeva tanjura.

– Iznenadila sam samu sebe što sam uopće dogurala među sedam najboljih, s obzirom na to da ne konzumiram mliječne proizvode, a i meso ne jedem baš često – priča 23-godišnja studentica ekonomije. Eksperimentiranje s namirnicama privlačno joj je bilo i prije showa i mućkanja u kuhinji uvijek su joj dobro ispala jer je njezin moto da je svako jelo jestivo nije li preslano ili izgoreno.

– Poslovnih ponuda već imam, ali morat ću ih odbit jer nemam namjeru baviti se ugostiteljstvom. Sada mi je najbitnije da magistriram – ističe Željana. Od kuhanja ipak neće odustati, za obitelj i prijatelje uvijek će rado stati uz štednjak i pripremiti im nešto iz svoje kutije iznenađenja. U showu joj je najteži bio tjedan pripreme istarskih jela jer o toj kuhinji nije znala gotovo ništa.

– Sad ću istražiti na internetu sve o toj kuhinji, jer je žalosno da znamo više o indijskoj ili kineskoj kuhinji nego o domaćoj – kaže Željana. Obitelj je jedva dočekala da se vrati kući i skuha neku deliciju iz showa, a kad im nešto servira, zezaju je da nisu zadovoljni dekoracijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije