Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša hostesa

Želim ući u nešto kvalitetno, ne zalijetati se kao Ava Karabatić

Ana Vojnić Tunić
29.07.2011.
u 20:00

U Umagu, na ATP turniru, 21. put izabrane su najljepše hostese. Miss hostesa Ana Vojnić Tunić ima 18 godina, trenira skvoš, mačevanje i jahanje, a od tenisača voljela bi upoznati samo Marina Čilića

Osamnaestogodišnja Ana Vojnić Tunić 21. je miss hostesa na teniskom turniru u Umagu. Subotička srednjoškolka izabrana je za najljepšu među 140 djevojaka na natjecanju koje je u svijetu tenisa specifično upravo po atraktivnim hostesama u ložama, restoranima, press-centru, na ulazima u stadion, u VIP-zoni... Ana je odmah objasnila kako je ušla u konkurenciju.

– Hrvatica sam iz Subotice i zajedno s najboljom prijateljicom iz razreda Donnom Dianom Prćić, otišla sam na casting u Osijek.

Nova turnirska misica bavi se manekenstvom, ali i sportom u kojem se upotrebljava reket. Prednost su joj donijeli manekensko iskustvo, ali i stav i samopouzdanje. I druge su djevojke bile lijepe i zgodne, ali ne tako samouvjerene.

– Treniram skvoš već četiri godine, a rekreativno se bavim i mačevanjem i jahanjem. Volim te damske sportove – ističe Ana. I toj misici, kao i mnogima prije nje, najviše se sviđaju nogometaši. Kaže da među njima ima i simpatiju i da je riječ o momku iz Subotice. Nijedan tenisač nije joj zapeo za oko, a najdraži od svih joj je Marin Čilić.

– Valjda ću ga sad, kada imam lentu pobjednice, uspjeti upoznati. No najveće otkriće večeri bila je hostesa koja se uopće nije natjecala. Matea Dominiković na istoj je pozornici hrabro predstavila nesumnjivi pjevački talent izvodeći soul-hitove. Studentica novinarstva iz Otrića, sela kraj Ploča, pjevala je toliko dobro da smo se zapitali kako to da se nije pojavila u nekom talent-showu.

– Želim ući u nešto kvalitetno, ne zalijetati se kao Ava Karabatić. Išla sam u privatnu glazbenu školu 10 mjeseci, ali više nisam mogla plaćati 800 kuna mjesečno.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:07 29.07.2011.

početak je težak ?

HA
hajdyd
06:07 30.07.2011.

Kakav je to članak o hostesama i njihovom izboru za miss koji sadrži jednu fotografiju. Sigurno ih ima prekrasnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije