Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na pretragama

Zbog čestih vrtoglavica Kićo Slabinac je ponovno u bolnici

'02.09.2002.,Zagreb - Krunoslav Kico Slabinac Photo Robert Anic/Vecernji list'
'Robert Anic/Vecernji list'
02.03.2011.
u 23:24

Baš kao i svaki bećar, razmišlja pozitivno i raduje se oporavku. Dužan je to, svjestan je naš najpoznatiji Slavonac, sebi, ali i svim svojim prijateljima, obožavateljima koji mu već tjednima pune e-pretinac porukama s lijepim željama.

Iako je sredinom veljače bio pušten na kućnu njegu, Kićo Slabinac ponovno je hospitaliziran.

– Bio sam pušten doma, no stanje se nije popravilo pa sam ponovno vraćen u bolnicu. Sada sam na kompletnim pretragama, traže se uzroci pogoršanja stanja i ustanovljava nova terapija – kaže Kićo.

U bolnici je od subote jer je dva tjedna, koliko je bio na kućnoj njezi, često osjećao vrtoglavice, slabost, malaksalost. Slušao je upute liječnika i držao se terapija. Redovito je išao na vađenje krvi i spremao se na nastavak liječenja u toplicama. Morao je hodati pa je šetao koliko je to fizički mogao izdržati. Nekad pola sata, nekad i dva sata, ovisno o tome kako se tog dana osjećao. Išao je i na rehabilitaciju ruke, koja mu je bila oduzeta. U svemu je slušao liječnike, no vrtoglavice nisu prestajale. Zato je odlučio ponovno na pretrage. Sada je opet u KBC-u Rebro na intenzivnoj jedinici neurologije, u kojoj je poslije moždanog udara bio dva tjedna. Ipak, zabrinutost mu se ni sada ne osjeća u glasu.

Baš kao i svaki bećar, razmišlja pozitivno i raduje se oporavku. Dužan je to, svjestan je naš najpoznatiji Slavonac, sebi, ali i svim svojim prijateljima, obožavateljima koji mu već tjednima pune e-pretinac porukama s lijepim željama.

– Dirnulo me kad sam počeo čitati silne poruke. Zaista me iznenadilo koliko ima ljudi koji mi žele dobro. Nadam se da ću brzo pred njih na pozornicu – ponovio je Kićo i dodao:

– I liječnici i ja očekujemo da će se stanje brzo stabilizirati i nadam se da ću već 10. ožujka nastupiti kao gost u emisiji “Lijepom našom” u Mariboru, a potom 12. nastupam i u Čakovcu. Zapravo, jedva čekam!

Ključne riječi

Komentara 12

TR
TrstJeNas
00:04 03.03.2011.

Puno se tu cvaraka pojelo i rakijestine popilo - dobro je da je ziv.

OB
-obrisani-
00:49 03.03.2011.

Danju je, dodaje, sve u redu, no u večernjim satima tlak mu se penje, skače i na previsokih 225. Kico...gasi televizor...to ti se nakon Dnevnika digne TLAK. I kupi neko psetance...pa pred vecer u laganu setnju...

EM
Emergo
03:11 03.03.2011.

Manje jest Kico. Vise se kretat. Izgubit jedno 30 kila..Manje pit Kico.. . Pa ce se i tlak smanjit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije