Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepristojna zvijezda

Zbog neprimjerenog ponašanja K. Radivojević izbacili iz restorana

katarina
Pixsell
15.06.2010.
u 09:47

Katarina je priznala da se malo zanijela i razbila „čašu ili dvije“. Dodala je kako je upravo zato sama htjela izaći iz lokala, da izbjegne neugodnu situaciju.

Zvijezda serije "Najbolje godine" Katarina Radivojević u nedjelju navečer izbačena je iz beogradskog Kluba književnika! Prvo je razbila nekoliko čaša, a potom policiji prijavila osiguranje restorana da su je "šutirali" i "vrijeđali", piše srbijanski list Alo.

Jedan od gostiju restorana kaže kako Katarina nije marila za goste te je, jedna od čaša koje je glumica razbila, pala blizu jedne djevojke.

- Posljednje što sam vidio je da odlazi iz restorana, a u njezinoj su pratnji bili ljudi iz osiguranja - kazao je očevidac.

Katarina je za Alo priznala da se malo zanijela i razbila „čašu ili dvije“. Dodala je kako je upravo zato sama htjela izaći iz restorana, da izbjegne neugodnu situaciju.

- Međutim, dok sam išla prema izlazu, jedan od radnika doslovno me počeo šutirati, a potom psovati i vrijeđati me. Imam svoje mane, ali nikoga nisam povrijedila, a osobi pored koje je pala čaša sam se ispričala. Nisam zaslužila da se netko tako ophodi prema meni pa sam pozvala policiju i prijavila nasilnika - rekla je Katarina.

Direktorica beogradskog Kluba književnika Elizabeta Milošević ima drugu priču. Ona tvrdi da nitko nije udarao niti vrijeđao Katarinu Radivojević.

- Osiguranje ju je upozorilo na neprimjereno ponašanje, a zatim i ispratilo do izlaza. Nikakvog šutiranja niti verbalnog sukoba nije bilo. To je utvrdila i policija - rekla je direktorica Milošević.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:41 15.06.2010.

sad će zbrisat u zg i tamo potražit utočište

ST
standup
17:55 15.06.2010.

bolje da je bacila..koju bombu,..visé bi je novinari slikali i famozno-popularizirali......

MA
maxresist
10:08 15.06.2010.

ZVIJEZDA??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije