Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen!

Zbog neispravne vinjete Ivan Šarić ostao bez honorara od stand upa

'21.05.2010., Jadran film, Zagreb - Ivan Saric, voditelj TV showa RTL televizije Hrvatska trazi zvijezdu.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
22.08.2010.
u 14:41

Voditelj "Hrvatska traži zvijezdu” do sljedećeg lova na talente vrijeme krati najdražim poslom - stand up komedijom. Tako je Ivan Šarić posjetio Celje i uz inozemne goste nastupio na MCC International Stand Up Comedy Showu.

Voditelj RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” do sljedećeg lova na talente vrijeme krati najdražim poslom - stand up komedijom. Tako je Ivan Šarić ovog vikenda posjetio Celje i uz inozemne goste nastupio na MCC International Stand Up Comedy Showu. Unatoč odličnom prijamu publike, 25-godišnji Zadranin u Hrvatsku se nije vratio najsretniji.

– Honorar sam ostavio kod fine gospođe na slovenskoj granici jer nisam imao ispravnu vinjetu – otkrio je uz osmijeh Šarić koji večeras zatvara drugu večer Panč festivala u Ljubljani. I obećaje da će za svaki slučaj kupiti tri vinjete!


Komentara 1

MM
Mladen Miletić
21:21 22.08.2010.

ispravnu vinjetu – nije imao nego neispravnu podvalu je oprobao a to i košta više od 3 ispravne... Ako si zvjezda neznači da nisi i pametnjaković koji želi biti pametniji od EU...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije