Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislili da je bomba

Zbog kokoši na koncertu Katy Perry angažirali i pse tragače

katy
Pixsell
02.03.2012.
u 18:00

Policajci s psima tragačima upali su u garderobu pjevačice nekoliko minuta prije koncerta jer su dobili dojavu da je tamo postavljena bomba.

U zastrašujućoj situaciji našla se pjevačica Katy Perry. Nekoliko minuta prije početka koncerta u Katynu garderobu upali su policajci s psima tragačima zbog dojave o bombi. Uplakana pjevačica morala se udaljiti i čekati u automobilu strahujući da će morati otkazati nastup. Za to vrijeme psi su kao ludi njušili po njenim stvarima, ali pokazalo se da im pažnju nije zaokupila bomba, nego kokoš koja je bila zalutala onamo. Životinja je vraćena na sigurno, a Katy je održala koncert.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije