Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazao koncert

Zbog bolova u prsima pjevač Tom Jones završio u bolnici

tom jones
pixsell
28.08.2011.
u 19:03

U subotu navečer trebao je nastupiti u jednom sportskom klubu pred 200 gostiju, no koncert je otkazan

Tom Jones otkazao je nastup u Monte Carlu jer je u subotu, kada se koncert trebao održati, hospitaliziran u bolnicu Princess Grace. Pjevač je osjetio snažnu bol u prsima zbog čega je zatražio liječničku pomoć, no sada mu je stanje stabilno.

U subotu je trebao nastupiti pred 200 ljudi u jednom sportskom klubu. Glasnogovornik kluba potvrdio je medijima da je o zdravstvenom stanju pjevača doznao oko osam sati navečer, nedugo nakon što je pjevač završio u bolnici. Legendarni 71-godišnji pjevač 21. studenoga nastupa u zagrebačkoj Areni.

 

Ključne riječi

Komentara 2

EU
EUfan
21:23 28.08.2011.

Drž\' se Tome! Čekamo te u Areni.

EM
Emergo
05:27 29.08.2011.

Sudeci po opisu bolova te u kombinaciji s pjevacevom dobi,mogao bi Tom Jones do Studenog dobiti koji stent ili by pass.... Nadam se da nisam u pravu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije