Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvertira ljetu

Tatjana Jurić preskočila ručak prije revije kupaćih kostima

golden point (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell, VL
1/11
06.06.2012.
u 10:35

Novom kolekcijom Goldenpoint kupaćih kostima dominiraju mornarska, tirkizna, fuksija, ljubičasta te boja pijeska

Sve dame koje su sinoć bile na reviji kupaćih kostima Goldenpointa riješile su nedoumicu kakvi se badići nose ovo ljeto. Ovom kolekcijom dominiraju mornarska, tirkizna, fuksija, ljubičasta te boja pijeska. Dok je ženski dio publike bio usmjeren na boje i modele kupaćih kostima, muški dio je zanijemio kad je pješčanom modnom pistom prošetala radijska voditeljica Tatjana Jurić koju rijetko imaju priliku vidjeti u ovako zavodljivom izdanju.

Od revije A’marie na prvom Cro-A-Porteru prije deset godina radijska voditeljica Tatjana Jurić nije bila model. Za reviju Goldenpointa, kaže, nije se spremala. Prije promocije kostima, na kojoj je bila prerušena u Kleopatru, preskočila je ručak. U kolovozu planira ljetovanje s dečkom Ivanom Hercegom.

Revija je posebno oduševila pjevačicu Maju Šuput i manekenku Ivu Jerković. Tihana Harapin Zalepugin, Anita Dujić, Antonija Blaće, Korana Gvozdić, Žanamari Lalić također nisu propustile ovu modnu uvertiru u toplo ljeto. 

Komentara 1

CR
crnaguja1950
07:52 08.06.2012.

ovo je vijest za objavljivanje?fuj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije