Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne go-go kraljice

Žana Štrbac prije ulaska na "Farmu" zatajila da ima dijete

Žana Štrbac
Nova TV
14.04.2010.
u 18:41

Bez obzira na to što su "farmeri" naširoko pričali o svim detaljima privatnog života, voditeljica Žana, koja je 2007. godine proglašena go-go kraljicom, nije ni riječju spominjala da je prije nekoliko godina postala mama.

 Voditeljica emisije “Nova lova” Žana Štrbac zatajila je prije ulaska na “Farmu” da je majka četverogodišnjeg dječačića. Bez obzira na to što su “farmeri” naširoko pričali o svim detaljima privatnog života, atraktivna Vinkovčanka, koja je 2007. godine proglašena go-go kraljicom, nije ni riječju spominjala da je prije nekoliko godina postala mama.

– Istina je da ima sina, ali nije točno da je Žana napustila svoje dijete. Maksimalno se trudi i poduzima sve korake kako bi svom sinčiću omogućila što kvalitetniji život – naglasio je njezin sadašnji dečko Toni Jeričević. Na pitanja zašto Žana prije ulaska na “Farmu” nije spomenula dijete poručio “kako je to ipak osjetljiva stvar o kojoj se ne razgovara uz trivijalne stvari.

Sin Žane Štrbac koji je plod mladenačke ljubavi trenutačno živi u Vinkovcima s ocem i njegovom obitelji koja je preuzela brigu o njemu. Prije ulaska na “Farmu” izjavila je kako će joj najviše nedostajati dugi telefonski razgovori i kupanje u kadi, o sinu ni riječi. Definitivno, Žana Štrbac nije kandidatkinja za mamu godine.

Ključne riječi

Komentara 3

VE
Veselka
21:46 14.04.2010.

Eto, toliko o tome..Kakav je pa tu komentar uopće potreban?

TM
tesla moj ponos
09:55 16.04.2010.

Nikad mi se nije sviđala - čudna osoba s milijun upitnika od kojih je JEDAN vrlo važan - OTKRIVEN ! Zatajiti vlastito dijete nije blisko niti u životinjskom svijetu !?? Nešto najsvetije skriva - što je otkriva kao lažljivu osobubu - na sve spremnu !!! A da je proglašena nekakvom kraljicom ljepote - i to je pitanje - KAKO ??? Ona i ljepota su - nespojivi !!! Jednostavno - sad znam da joj ružnoća izlazi iz - nutrine !!! S razlogom !!!

QU
queen
13:44 19.04.2010.

zašto bismo mi morali znati da ona ima dijete???? pa ne znamo ni tko je ONA.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije