Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski dvoboj

Žana Štrbac druga je duelistica večerašnjeg dvoboja na Farmi

Zana Strbac 4
23.04.2010.
u 14:00

Prva duelistica Nikol Bulat za svoju je protivnicu odabrala Žanu Štrbac. Ostale farmerice nagađaju da će za dvoboj cure odabrati snagu kako ne bi morale učiti.

Kako je Branka Mutti od gledatelja dobila imunitet, prva duelistica Nikol Bulat morala je odabrati djevojku iz svog klana. Između Jelene, Sabine i Žane odabir je pao na Žanu.

- Što bude, bit će, odigrat ćemo to sportski - riječi su kojima je pjevačica najavila fer dvoboj koji ćemo gledati večeras. Navečer su Jelena i Sabina o dvoju raspravljale s Mutti, koja je presretna što su je gledatelji spasili dvoboja.

- Sigurno će ići na snagu, samo da ne moraju učiti. Žana nije učila još od Elle - zaključila je Jelena. Farmerkama je očito draže odmjeravati fizičku nego psihičku snagu.

Ključne riječi

Komentara 5

BL
bljesak
16:39 23.04.2010.

Od ovoga je neukusniji jedino HTV dnevnik.

PR
Pretorian43
15:27 23.04.2010.

NovaTv sa ovakvim odvratnim likovima samo dodatno zagađuje medijski prostor Hrvatske. Znam da se u demokraciji ništa ne može zabranjivati, ali iz čisto mentalno-higijenskih razloga ovakve emisije kao i red carpet, magazin exclusive i sl. trebalo bi zakonom zabraniti. Ali gdje bi onda sve te jeftine droljice i razni homići u Hr. koji ne znaju i ne žele ništa drugo pošteno raditi, našli posla?

EH
Ecce homo
15:37 23.04.2010.

Pretorian43 je POTPUNO u pravu! \"Kulturu\" nam kroje nedozrela balavurdija, koja pojma nema što bi trebala raditi. Za takve, kao gledatelje takvihe emisija, a tako i voditelje trabao bi se otvoriti novi TV kanal, racimo \"Kanal IQ ispod 20\", ilii \"Kanal - kad čujem kultura, lovim se za pištolj\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije