Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačko slavlje

Za 30. rođendan Marija Omaljev maskirala se u Otrovnu Ivy

marija omaljev
13.12.2012.
u 18:41

Miraj Grbić, suprug slavljenice, bio je Joker, Zoran Pajić, Tomislav Čubelić i Slavko Sobin maskirali su se u Powerpuff girlsice, a Nives Ivanković postala je Nikita... Imali su i izbor najboljeg kostima

Glumica Marija Omaljev, koja u seriji “Ruža vjetrova” glumi Milu, proslavila je 30. rođendan. Tematika partyja na koji su došli njezini prijatelji i kolege sa seta bila ja “superheroji”, što znači da su se svi maskirali.

Slavljenica je bila Otrovna Ivy, njezin suprug Miraj Grbić bio je Joker, Zoran Pajić, Tomislav Čubelić i Slavko Sobin maskirali su se u Powerpuff girlsice, a Nives Ivanković postala je Nikita...

– Imali smo i izbor najboljeg kostima. Pobjedu su odnijele Powerpuffs girlsice i za nagradu dobile 100 kuna i bocu pića – kaže Marija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije