Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabro srce

Woody Harrelson s dva se kamena branio od razuzdanih huligana

Woody Harrelson
Reuters
28.05.2010.
u 17:20

Tučnjava je u posljednji čas izbjegnuta kad je jedan od huligana prepoznao Woodyja i rekao ostatku društva da je on glumac iz filma “Rođeni ubojice” pa ga je banda pustila da nastavi svojim putem.

Glumac Woody Harrelson priznao je kako se jednom prilikom umalo potukao s bandom huligana koja ga je presrela kad se s posla vraćao kući. Iako je za obranu imao samo dva kamena, hrabri 48-godišnjak bio je spreman za okršaj s čak petoricom ljutitih nasilnika.
– Nisam se previše preplašio, ali nije mi baš bilo ni svejedno – rekao je Harrelson.

Ipak, tučnjava je u posljednji čas izbjegnuta kad je jedan od huligana prepoznao Woodyja i rekao ostatku društva da je on glumac iz filma “Rođeni ubojice” pa ga je banda pustila da nastavi svojim putem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije