Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata will tuguje

Willow Smith uzela pauzu od posla jer želi uživati u djetinjstvu

will
Pixsell
08.02.2013.
u 16:16

- Willow je trebala glumiti u Annie. Čak smo i Jay-Z-ja angažirali da radi na filmu i taman kad je trebalo početi snimanje Willow mi je rekla "Znaš što tata, mislim da neće ići". Rekao sam joj "Izdrži, malena!

Ni riječi oca Willa Smitha da će joj društvo tijekom proba za mjuzikl "Annie" praviti pop ikona Beyonce nisu mogle natjerati glumčevu kćer Willow Smith da se predomisli i prihvati ulogu u filmu.

Kako je u interjvuu otkrio njen tata, Willow je odlučila uzeti pauzu u karijeri i neko vrijeme biti samo - dvanaestogodišnjakinja. Glumac je otkrio što se sve događalo oko mjuzikla i njegove mezimice.

- Willow je trebala glumiti u Annie. Čak smo i Jay-Z-ja angažirali da radi na filmu i taman kad je trebalo početi snimanje Willow mi je rekla "Znaš što tata, mislim da neće ići". Rekao sam joj "Izdrži, malena! Bit ćeš u New Yorku sa svim svojim prijateljima, a i Beyonce će biti ondje. Pjevat ćeš i plesati." Pogledala me je i rekla "Tatice, imam bolju ideju: a da samo budem djevojčica od dvanaest godina?" - ispričao je 44-godišnji akcijski junak.

Will je, nastavlja, tada shvatio da njegova curica ima pravo.

- Willow me uči da se nekad moramo vratiti i ponovno obratiti pažnju na emocionalne potrebe ljudi koje volimo. Nečije emocionalne potrebe mogu biti jako drugačije od naših snova i od onoga što mi mislimo da je najbolje za njih - kaže.

No, nisu svi članovi obitelji Smith napustili svijet zabave. Will i njegov 14-godišnji sin Jaden zajedno glume u ZF akcijsko-avanturističkom filmu "After Earth" koji u kina stiže u lipnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije