Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 48. godini života

Whitney Houston u privatnosti pokopana uz svog oca

whitney
Pixsell
19.02.2012.
u 19:29

Na sprovodu je bila samo obitelj, koja je htjela da pokop bude privatan kako bi se u miru mogli oprostiti od Whitney.

Nakon što je u subotu priređen veliki ispraćaj kojem su prisustvovale mnoge zvijezde i prijatelji pokojne pjevačice, Whitney Houston pokopana je u nedjelju na groblju Fairview u Newarku.

Glazbena legenda, koja je umrla 11. veljače, pokopana je kraj svog oca Johna Russella Houstona, koji je preminuo 2003. godine. Na sprovodu je bila samo obitelj, koja je htjela da pokop bude privatan kako bi se u miru mogli oprostiti od Whitney.

Lijes s tijelom pjevačice prije pokopa čuvalo je deset zaštitara jer je postojala bojazan da bi neki poludjeli obožavatelj mogao pokušati oteti tijelo. Dan prije pokopa na ispraćaju u crkvi New Hope Baptist Chuch u Newarku od dive su se oprostile mnoge zvijezde među kojima su bili Oprah WInfrey, Kevin Costner, Alicia Keys, Stevie Wonder, Beyonce i Jay-Z te mnogi drugi

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:01 20.02.2012.

Zbogom Whitney bozanskog glasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije