Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačni nalazi

Whitney Houston prije smrti uzela je veliku količinu kokaina

Whitney Houston
Pixsell
23.03.2012.
u 10:04

Konačni nalazi obdukcije dokazuju da se Whitney nikad nije odvikla od ovisnosti o kokainu, uzela ga je prije smrti, doživjela jaki srčani udar i slučajno se utopila

Istina je napokon izašla na vidjelo. Naime, konačni nalazi obdukcije tijela Whitney Houston  pokazali su nešto što je obitelj tragično preminule pjevačice pokušava skriti sve ovo vrijeme. Whitney Houston, tvrdi mrtvozornik, nije  preminula od mješavine tableta i alkohola nego od prevelike količine kokaina koji je uzela prije svoje smrti. Droga je uzrokovala jaki srčani udar uslijed kojeg se pjevačica slučajno utopila. Nalazi također dokazuju da se Houston nikad nije uistinu odvikla od kokaina, uzimala ga je mjesecima prije smrti.

Neko od obitelji prije dolaska policije uklonio je sve tragove kokaina u hotelskoj sobi, ali i marihuane čiji su tragovi također pronađeni u tijelu.

– Rastužili su nas tragovi nalaza, no sad bar znamo pravu istinu, napisala je obitelj u svojoj izjavi.

Komentara 1

ZO
zoki385
18:27 25.03.2012.

A EVO, i bogati odu od droge. A kako tek neće sirotinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije