Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučna tinejdžerica

W. Houston odbila je ulogu u kultnoj seriji "The Cosby Show"

whitney
Pixsell
15.02.2012.
u 16:59

- Skupili smo se u sobi, bilo je djece iz New Yorka i Los Angelesa koja su potpisala ugovore, a djevojka koju smo doveli iz New Jerseyja rekla je da ga ne može potpisati jer želi postati pjevačica - ispričao je Sandrich.

Nakon smrti Whitney Houston u javnost izlaze brojni detalji o privatnom i poslovnom životu pop dive, a posljednji je onaj da je pjevačica odbila ulogu u kultnoj humorističnoj seriji "The Cosby Show" jer se željela u potpunosti posvetiti glazbenoj karijeri.

DailyMailOnline.com piše da je Whitney bila ponuđena uloga najstarije Cosbyjeve kćeri Sondre Huxtable.

Houston je razmatrala mogućnost da zaigra u nagrađivanoj seriji, ali je odustala u trenutku kada je trebala potpisati ugovor, prisjetio se redatelj Jay Sandrich.

- Skupili smo se u sobi, bilo je djece iz New Yorka i Los Angelesa koja su potpisala ugovore, a djevojka koju smo doveli iz New Jerseyja rekla je da ga ne može potpisati jer želi postati pjevačica - ispričao je Sandrich.

Buduću višestruku dobitnicu Grammyja zatim je upitao tko joj je rekao da zna pjevati, a ona je odgovorila: "Moja mama i teta". Redatelj ju je pokušavao nagovoriti navodeći joj prednosti pojavljivanja u televizijskom showu, ali ona nije popustila.

Ulogu je dobila Sabrina La Beauf koja je glumila u svih osam sezona. "The Cosby Show" postala je treća najdugovječnija humoristična serija u povijesti američke televizije. Godinu dana poslije početka emitiranja 1984., Whitneyjin debi album "Whitney" osvojio je prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici s prodajom od preko 13 milijuna primjeraka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije