Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaigrana J Lo

Vrući ples razuzdane Jennifer Lopez s petnaest muškaraca

jennifer lopez (1)
Pixsell
21.11.2011.
u 17:26

Pjevačica je zagrijala atmosferu na dodjeli američkih glazbenih nagrada (American Music Awards)

Na svečanoj dodjeli američkih glazbenih nagrada (American Music Awards) održanoj preksinoć u Los Angelesu jednako vruće bilo je na pozornici i iza nje. Atmosferu je zagrijala zaigrana Jennifer Lopez zaplesavši u naručju trenutačnog mlađahnog ljubavnika Caspera Smarta i ostalih petnaest mužjaka u toplesu s kojima je i proslavila nagradu za najbolju izvođačicu latino glazbe.

David Hasselhoff nastupio je u boksericama, a Christina Aguilera u uskoj haljini koja je dala naslutiti da je možda trudna. Pjevačicom godine proglašena je Taylor Swift, a slavila je i njezina britanska kolegica Adele koja je pobijedila u kategoriji najpopularnije pjevačice i najpopularnijeg albuma. Kate Perry nabacila je osmijeh na lice, no to nije utišalo tračeve o raspadu njezina braka.

Komentara 3

KI
kiki1984
20:05 21.11.2011.

kako se ona negdje trpa,jaoooo..

DU
Deleted user
06:10 22.11.2011.

Eksplozija guzičetine i sisurina! Prosto čovjeku neugodno kad vidi toliku količinu, najradije bi se negdje zatvorio i strahovitom onanijom oslobodio pritisak koji se nagomila u jajima gledajući toliku nakupinu napetog materijala.

MI
mightymraz
20:59 22.11.2011.

ovakva glazba se gleda, a ne slusa.... Steta...... ali i danas dalje postoje one pjesme koje nemaju rok trajanja i koje kada ih pustis samo zaklopis oci i uzivas u njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije