Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod sretnom zvijezdo

Vruća scena seksa Ćiritovića i zgodne slovenske glumice

Marin
28.03.2011.
u 16:02

Spletkarošica Ena koju glumi zgodna Katarina Čas ne može se odlučiti između Petra Ćiritovića i Ranka Zidarića

Kome će se prikoniti zgodna Ena (Katarina Čas), političaru Slavenu (Petar Ćiritović) ili poduzetniku Martinu (Ranko Zidarić) koji je zbog nje ostavio suprugu? Od Martina je već dobila stan, dok joj je Slaven sredio posao što će maloj i zgodnoj spletkarošici iz serije "Pod sretnom zvijezdom" biti bitnije saznat će se u sljedećim nastavcima. No ako je suditi po sceni koju će gledatelji Nove TV imat priliku pogledati danas, Eni koju glumi slovenska glumica Katarina Čas privlačniji je Slaven kojeg je odlično utjelovio Petear Ćiritović. Par je ponesen strašću završio u krevetu, a kako je to izgledalo pogledajte u kratkom video zapisu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije