Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz najmilije

Vlatka Pokos: Za božićne blagdane bit ću s voljenom bakom

alka (1)
Pixsell
19.12.2011.
u 09:00

– Iako u Zagrebu nemam obitelji, imam bliske prijatelje s kojima rado provodim božićno vrijeme. Kolače ne pečem, ali ih dobijem od prijateljica – kaže Vlatka koja je pomalo ljutita na komercijalizaciju Božića

Iako je Vlatka Pokos već šest godina odana izdavačkoj kući Hit Records, nastup na koncertu “Zvijezde Hit Recordsa”, koji će se u srijedu održati četvrti put zaredom, njoj će biti tek prvi. Ni sama pjevačica i voditeljica ne skriva pomalo razočaranje zbog toga, ali veseli se što će dobiti priliku stati pred punu dvoranu Doma sportova i zapjevati uz neke od najpoznatijih hrvatskih izvođača.

Radi na albumu

– Koncert je humanitarni i u božićno je vrijeme, što mi je iznimno drago. Svakom pjevaču velika je čast nastupiti pred brojnim publikom, ali nemam tremu. Nikada nisam bila tip osobe koji se tresao pred nastup. Za mene je nastup na pozornici čisti užitak – kaže Vlatka koja je svjesna da je javnost uvijek više percipira kao voditeljicu nego pjevačicu, ali ona ne odustaje od svoje prve ljubavi, a to je za nju – glazba. Marljivo radi na novim pjesmama i trudi se svake godine izdati barem jedan singl i sasvim je odlučna kada je riječ o odabiru pjesama koje će izvoditi.

– Bolje je ne izdati ništa nego nešto što ne valja. Odabirem samo kvalitetne stvari i nisam za ovaj današnji pop koji nalikuje na cajke. Ja bih najradije radila s Matijom Dedićem – iskreno će Vlatka i dodaje kako se uvijek dokazala u svemu što je radila pa je tako uvjerena i da u glazbi može još mnogo toga pokazati. A osim nastupu na koncertu, veseli se Vlatka i Božiću, koji želi provesti u društvu svoje bake koju obožava.

Ne peče kolače

– Iako u Zagrebu nemam obitelji, imam bliske prijatelje s kojima rado provodim božićno vrijeme. Kolače ne pečem, ali ih dobijem od prijateljica – kaže Vlatka koja je pomalo ljutita na komercijalizaciju Božića i priče o tome tko je kome što darovao.

– Bit Božića nije u novcu nego u zajedništvu. Darujem samo nekolicinu dragih ljudi i pazim da to bude nešto trajno tako da me se uvijek sjete – kaže pjevačica.

Komentara 12

OB
-obrisani-
11:06 19.12.2011.

Ona bi radila sa Matijom Dedićem ?! Matija jedeva čeka da može potrošiti vrijeme sa takvom vrsnom kvazi umjetnicom !!

Avatar 69bobo
69bobo
13:00 19.12.2011.

e to bi bila promjena, s dekice na bakicu

BR
brodludjaka
21:16 20.12.2011.

Tko je ovaj zenski freak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije