Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor na Maldivima

Vlatka Burić Dujmović: Prestrašila sam se malih morskih pasa

vlatka burić dujmović (1)
Foto: ante dujmović
1/8
24.06.2011.
u 11:00

Operna pjevačica iz Samobora i njezin suprug Ante Dujmović proveli su deset dana na prekrasnom otočju gdje su uživali u vrtovima orhideja, hrani, ali i prepali se kupanja s morskim psima

Mladoj opernoj pjevačici Vlatki Burić Dujmović naš Jadran ima specifičan i drag miris. No, ove godine zamijenila ga je puno udaljenijom destinacijom te sa suprugom Antom Dujmovićem posjetila Maldive u Indijskom oceanu, gdje joj je, kaže, nedostajalo jadranskih mirisa, ali ne i drugih osjetilnih užitaka.

– Bila sam na otoku Kurumbi u jednom od najluksuznijih resorta gdje sam 24 sata dnevno mogla dobiti sve što sam trebala ili poželjela. Od medicinske usluge do različitih dnevnih sadržaja, poput ronjenja, surfanja, skijanja na vodi, vožnje katamaranima – rekla je Vlatka. Tamo su proveli deset nezaboravnih dana i uživali u prekrasnim plažama i moru, ali i hrani. – Otok ima sedam restorana u kojima su zastupljene kineska, indijska, američka, talijanska, arapska i japanska hrana i jedan lokalni restoran s autohtonim specijalitetima. Kako sam ljubiteljica svih kuhinja, svaki dan jela sam u drugom restoranu, a s nogu me ipak oborio indijski!

Vruća i tropska klima s otprilike 90 posto vlage u zraku Vlatki kao pjevačici nije pogodovala jer imala je dojam da ne može udahnuti punim plućima. No, tu nelagodu kompenzirala je uživanjem u vrtovima orhideja i kupanjem u moru temperature čak 29 stupnjeva. – Fasciniralo me bogatstvo morskog života, što roneći kod nas nije moguće doživjeti, ali su me i te kako prestrašili mali morski psi koje sam prvog dana boravka uočila kako bez straha plivaju pokraj mene. No, doznala sam da nisu opasni jer se hrane samo sitnom ribom te sam ih prihvatila – prisjetila se Vlatka.

U turističkim resortima su gosti i osoblje, a domorocima je pristup zabranjen, pa su Vlatka i njezin suprug posjetili Male, glavni grad Maldiva, da bi se upoznali s lokalnom kulturom. Putovanje će pamtiti po lijepom, ali ipak tvrde da nema mora do Jadranskog.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:39 24.06.2011.

HE HE HE GDJE SU JOJ SISE HE HE HE

RA
rastamanaman
11:59 24.06.2011.

Za te pare koje su potrošili na \"najluksuznije\" i \"sve restorane\" sam mogao godinu dana biti u Indiji.

MO
moviefreak
12:39 24.06.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije