Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove snage

Vlasnik Top Shopa na mjesto Kate Moss dovodi kćer Chloe

'kate-moss-1024x768-25586'
Foto: ''
1/3
01.09.2010.
u 17:40

Ambiciozna bogatašica već je s osam godina svome ocu Phillipu Greenu počela birati uzorke za modne kolekcije.

Nakon četiri godine uspješne suradnje koja joj je donijela zaradu od pet milijuna funti, Kate Moss nadolazeće će sezone jesen/zima izdati svoju posljednju kolekciju za Top Shop. Nedostatak ideja, nedovoljna posvećenost poslu, ispadi u javnosti i skandal sa šmrkanjem kokaina naveli su sir Phillipa Greena, vlasnika modnog carstva Arcadia u čijem je vlasništvu i Top Shop, da makne svoju muzu s dizajnerskog trona, no ne sasvim jer će se s vremena na vrijeme pojavljivati komadi s potpisom 36-godišnje manekenke i modela.

Mala modna savjetnica

A kako se šuška u britanskim modnim kuloarima, 58-godišnji milijarder koji je svoje bogatstvo stekao prodajom odjeće na malo, spreman je u svoje dizajnerske redove uvesti novu, mladu snagu – svoju 19-godišnju kćer Chloe. Čak se nagađa da bi ambiciozna bogatašica, koja je od oca naslijedila apetit za biznis, uskoro mogla doći na mjesto Kate Moss. Zapošljavanje kćeri Greenu sigurno neće biti loš potez. Umjesto u druženju s prijateljima, Chloe je kao djevojčica školske praznike provodila s ocem u njegovim trgovinama, a već s osam godina počela ga je savjetovati koje bi uzorke trebao koristiti u nadolazećim kolekcijama. Iako tata Green inzistira da njegova kći neće imati poseban tretman, Chloe ipak neće biti tipična pripravnica.

Život na jahti

Naime, mlada nasljednica s mlađim bratom Brandonom živi na megajahti Lion Chase usidrenoj u Monaku, odmah pokraj jahte Lion Heart, u kojoj živi njihova majka Christine, na kojoj se vikendima okupljaju na obiteljskim ručkovima.

– Teško je raditi u direktorskom uredu jer svi znaju da sam šefova kći. Misle da mi je lako, a nije. Ako previše mislim o tome, poželim da sam netko drugi – kazala je Chloe, zbog čijeg uspjeha Kate Moss sigurno neće skakati od sreće. Gorčina vladarice britanske modne scene to je jača jer su ona i Chloe bile dobre prijateljice. Lako joj neće pasti ni to što će se vjerojatno morati oprostiti od skupih darova kojima ju je zasipao njezin "ujak Phill", poput dijamantne narukvice vrijedne 30 tisuća funti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije