Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrunili vezu

Vjenčali se Nataša Janjić i Joško Lokas. Pogledajte tko je došao

Joško Lokas i Nataša Janjić (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/42
31.12.2012.
u 22:05

Poznati televizijski voditelj Joško Lokas i glumica Nataša Janjić na Silvestrovo su uplovili u bračnu luku čime su okrunili četverogodišnju vezu.

Poznati televizijski voditelj Joško Lokas i glumica Nataša Janjić na Silvestrovo su uplovili u bračnu luku čime su okrunili četverogodišnju vezu.

Tulum za prijatelje, a ujedno i doček Nove godine, poznati par je organizirao u Hrvatskom sportskom društvu Sokol - Tucman. Na zabavu koja će zasigurno trajati do ranih jutarnjih sati stigli su Antonija Blaće, Korana Gvozdić, Petra Dugandžić, Iva Visković, Amar Bukvić, Filip Šovagović, Jelena Veljača, Saša Vranković, Goran i Bojan Navojec, Lukas, Barbara i Filip Nola, Leon Lučev, Tarik Filipović i Lejla Šehović, Enez Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović s djecom, Jelena Perčin i još mnogi drugi.

Bivši voditelj je glumicu zaprosio prije dva mjeseca, a detalji vjenčanja su dugo držani u tajnosti. Lokas i Nataša su se upoznali na snimanju serije Mamutica dok je voditelj i televizijski producent još bio u braku, a bivša supruga mu je bila trudna s trećim djetetom. Iako je Lokas spremno pozirao fotoreporterima, Nataša ipak nije bila spremna stati pred njih i otkriti kako se obukla za svoju najluđu noć.

>>Nataša Janjić: Zašto me tjeraju u brak s Joškom Lokasom

Komentara 2

DI
duncan_idaho
18:18 01.01.2013.

valjda će od "exkluzive" ostat nešto i za alimentaciju bivšoj

TR
Trempetich
19:03 01.01.2013.

Jel ima netko da nije došao na ovaj događaj? Nakon 20e slike sam prestao listat :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije