Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan par

Vjenčali se manekenka Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko

iva šarić leko (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/9
Autori: rm, ic, mh
23.06.2012.
u 21:00

Nakon što je završio obred Iva je odmah pohitala k petomjesečnom sinu Carlosu koji je mami čestitku uputio velikim osmijehom.

Manekenka Iva Šarić i nogometaš Jerko Leko u subotu su u crkvi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci ozakonili svoju četverogodišnju vezu. Iva je odabrala jednostavnu čipkanu vjenčanicu koju je za nju navodno, dizajnirala Matija Vuica dok je Jerko za veliki dan obukao elegantno crno odijelo. Prvu čestitku i onu najslađu dobili su od svog petomjesečnog sina Carlosa kojeg je Iva odmah primila u naručje kad je obred bio gotov.  

Na izlasku iz crkve mladencima su njihovi gosti čestitali gromoglasnim pljeskom, tamburaši su zasvirali pjesmu "Sad kad došla si". Sa euforičnim svatovima zapjevao je i bračni par, a zatim su sjeli u Jaguar, na kojem je dominirao veliki bijeli cvjetni aranžman i odvezli se do Golf&Country klubu gdje su priredili feštu za svojih 300 uzvanika. Među brojnim poznatim uzvanicima bili su i nogometaši Nikola Pokrivač s djevojkom Iris Rajčić, Ivan Kelava, Goran Sablić sa suprugom Monikom te manekenka Fani Stipković.

Komentara 4

Avatar Svećenik
Svećenik
06:44 24.06.2012.

Meni ova Fanika Stipković pojunuti Michael Jackson.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:16 24.06.2012.

Sve OK i puno srece. Nisam znao da su kod nas manekenke toliko zainteresirane u nogomet. Sve na kraju zavrse sa bubamarom.

PI
piranha
08:26 24.06.2012.

Moram vam reći da ne razumijem.Vjenčala se u crkvi pa pohitala petomjesečnom Carlosu Hrvatu koji se smijao.Bože moj što se ovo događa,zgriješe bludno pa onda idu u crkvu.Tko ju je ispovjedio.Prije tako nije moglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije