Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo ozbiljno

Vinko Coce završio u bolnici u teškom zdravstvenom stanju

vinko coce
Žarko Bašić/PIXSELL
Autori: , jek/VLM
13.05.2013.
u 20:16

Primljen je u KBC Split, a stanje mu je vrlo ozbiljno, ali stabilno potvrdila nam je njegova obitelj

Nakon što je nekoliko dana imao vrlo visoku temperaturu Vinko Coce u ponedjeljak je zaprimljen u teškom zdravstvenom stanju u KBC Split. Njegova supruga Janja iako potresena teškom situacijom potvrdila nam je da je hospitaliziran, a njegov brat rekao nam je kako se Vinko oporavlja.

- On je najprije čovjek, to nitko ne smije zaboraviti, a što se tiče njegove bolesti, on je čovjek sa puno kila koji je puno radio za drugoga, a malo za sebe -  rekao nam je. Dodao je kako je omiljeni pjevač sada stabilno.

- No nije bilo dobro, jako smo se zabrinuli. Jedan doktor govori jedno, drugi drugo, nismo znali što će se dogoditi. Sada je bolje, na intenzivnoj njezi je. Čekamo sutra, da ga vidimo i nadamo se što bržem oporavku.

- Vinko Coce je jutros zaprimljen u našu bolnicu zbog teške infekcije i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja. Stabilno je, kontaktira s okolinom, a provode se intenzivne mjere liječenja, rekao je dr. Kolja Poljak za portal Dalmacija News.

 

>>Vinko Coce: Prestao sam pušiti, a više ne pijem ni uz omiljene srdele


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije