Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPULARNOST

Video pjesme "Baby" Justina Biebera bit će uklonjen s Youtubea

justin
Pixsell
14.07.2011.
u 17:14

Iako spot za pjesmu "Baby" ima više od 600 milijuna pogleda na Youtubeu, čak je 1,5 milijuna "dislikeova" uz mnoštvo negativnih komentara, pa se pretpostavlja da će Youtube ukloniti video.

Od kada se pojavio na svjetskoj glazbenoj sceni, Justin Bieber (17) uz obožavatelje je imao i "mrzitelje". Iako je njegov spot za pjesmu Baby na Youtubeu pogledan više od 600 milijuna puta, čak je milijun i pol onih koji su ga označili kao loš ili "dislajkali". Uza sve to, komentari na pjesmu i više su nego negativni, a praksa Youtubea je da takve videospotove uklanja.

Bieberovi obožavatelji pokrenuli su peticiju protiv uklanjanja videa, a i sam Bieber ih je, na svom profilu na Twitteru, zamolio da se uključe u peticiju. Hoće li Bieberov Baby opstati na Youtubeu, tek će se vidjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije