Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodoljiva

VIDEO Dita Von Teese snimila zavodljiv spot u donjem rublju

Josip Šimunić
Foto: Pixsell
1/2
16.01.2013.
u 09:43

Članovi Monarchyja rekli su mi da pišu pjesmu za mene i zaista nisam znala na što misle. Ovo je nešto drukčije i moj glas drukčije zvuči – kazala je Dita

Kraljica burleske Dita Von Teese snimila je s bendom Monarchy spot za pjesmu "Disintegration" u kojem se pojavljuje u donjem rublju s dvojicom muškaraca na krevetu.

Dita je ponovno oduševila atraktivnim izgledom, a u videospotu glumi i spremačicu te kuharicu i razmjenjuje nježnosti s dvojicom muškaraca koji nose maske. 

– Članovi Monarchyja rekli su mi da pišu pjesmu za mene i zaista nisam znala na što misle. Ovo je nešto drukčije i moj glas drukčije zvuči. Oni su vjerovali u mene i sve je ispalo dobro – rekla je 41-godišnja Dita Von Teese.

>>Kraljica burleske Dita von Teese osvaja europske parfumerije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije