Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasuzila i ona

Victoria s djecom bodrila uplakanog Beckhama

Victoria i David (1)
Foto: Instagram
1/6
19.05.2013.
u 12:44

Čak je i Victoria pustila suzu kada je ugledala supruga kako plače na travnjaku, opraštajući se od nogometa.

David Beckham oprostio se od nogometa nakon što je odigrao zadnju utakmicu u kojoj je PSG pobijedio Bres 3:1 u 37. kolu francuske lige. Utakmicu je za zgodnog nogometaša bila jako emotivna, a na kraju se od publike i igre koja mu je obilježila život oprostio sa suzama u očima.

Kao i uvijek, i tada mu je najveća podrška bila supruga Victoria, koja ga je s tribina bodrila u društvu njihovo četvero djece. Sinovi Romeo Brooklyn i Cruz pozirali su s njim na travnjaku, a malena Harper bila je u maminom naručju. Dok je David plakao na travnjaku, 'kamena' Posh pustila je suzu gledajući ga. Potom je i na Twitteru objavila njihovu zajedničku fotografiju, koja je nastala tijekom njihovog odmora na Maldivima. Uz fotografiju je napisala kako su svi ponosni na njega te ga puno vole.

>>Kralj glamura Becks: Nemojte me pamtiti kao šminkera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije