Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
victoria beckham

Victoria Beckham: Što sam starija to se bolje osjećam u svojoj koži

victoria eckham (1)
Foto: josh oins
1/3
04.02.2012.
u 13:17

Na seksi snimanju supruga Davida Beckhama i majka četvero djece od kojih najmlađe ima samo sedam mjeseci otkrila je kako je postigla savršenu figuru nakon poroda.

Ona je majka četvero djece od koje najmlađe ima samo sedam mjeseci, no Victoria Beckham, bez sumnje, izgleda sjajno.

Za magazin D fotografirao ju je poznati fotograf Josh Olins, a supruga Davida Beckhama nosila je samo korzet, jako kratke hlačice i naravno visoke pete. Besprijekornu liniju 37-godišnjakinja je postigla nevjerojatnom disciplinom, vježbanjem i zdravom prehranom. Iako je na fotografijama gotovo polugola bivša članica skupine Spice Girls priznaje da nije oduvijek bila tako slobodna sa svojim tijelom.

 

- Kada sam počinjala ka Spice Girl nisam se vadila iz one haljine-korzeta. Mislim da je to bio odraz mog manjka samopouzdanja.Ljudi su me počeli poistovjećivati s tim izgledom i drago mi je da sam se od toga odmakla - rekla je Victoria.  

 

- Što sam starija to se udobnije osjećam u vlastitoj koži. Shvatila sam da ne moram nositi sasvim usku odjeću da bi dobro izgledala i dobro se osjećala - zaključila je.

 

Njezin suprug David također je zadovoljan Victorijinim izgledom, no priznaje da bi volio da imaju još barem jedno dijete.

Komentara 1

DK
dkatica2
13:31 04.02.2012.

promijeni kožu pa ćeš se još bolje osjećati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije