Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruge nogometaša

Victoria Beckham o Cheryl Cole: Nema ukusa ni stila, nije za modu

victoria beckham
pixsell
27.09.2011.
u 18:17

Victoria i Cheryl nikad se nisu simpatizirale. I danas se rado izbjegavaju. Cheryl, naime, ne želi da se Victorijino ime spominje svaki put kada nešto dizajnira. Victoria pak tvrdi da je Cheryl amaterka.

Victoria Beckham navodno se upustila u ogovaranje s prijateljima nasred jednog londonskog restorana. Tema je bila Cheryl Cole, potvrdio je britanskim tabloidima izvor koji je sjedio nedaleko od njih. Victoria je govorila kako Cheryl nema ukusa niti stila te da nije za modu. Tabloidi su se nadovezali da je Victoria zavidna jer Coleova žanje uspjeh sa svojom linijom cipela.

Victoria i Cheryl godinama su bježale od svijeta žena nogometaša, kojemu su obje pripadale. Njih dvije i danas se rado izbjegavaju. Cheryl, naime, ne želi da se Victorijino ime spominje svaki put kada nešto dizajnira. Victoria pak tvrdi da je Cheryl amaterka.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:14 27.09.2011.

....vjestica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije