Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudbina

Vera Čudina: Brak Severine i Milana Popovića bio bi urnebes

severina
snimanje povodom albuma \'Zdravo Marijo\'
09.01.2011.
u 20:30

Najpoznatija hrvatska vidovnjakinja govori o ljubavi najpopularnijeg para u regiji i proriče da će Milan prevariti Seve

Milan Popović, novi Severinin izabranik, savjete redovito prima od svoje vidovnjakinje. Srpski mediji pišu da je po njenom naputku srušio već sagrađenu kuću jer nije bila na dobrom mjestu, a ona mu je navodno prorekla i brak sa Severinom. No, najpoznatija hrvatska vidovnjakinja Vera Čudina govori suprotno.

– Brak između Severine i Popovića bio bi urnebes i odmah bi se razišli. On neće u brak tako skoro, niti to želi. On je osoba koja nije čvrsto na zemlji. Galantan je, uglađen, emotivan i ženama bi sve dao, ali bi ih i prevario – kazala je Vera Čudina. Dodala je i da je Severinina i njegova ljubav sada iskrena, da je on uvjeren da bi s njom htio biti zauvijek, a da su nju k njemu privukli njegov izgled i emotivnost, a ne interes i novac, ali...

– Ta veza ipak završava raspadom. Burno su počeli, ali još burnije će završiti. Severina će zarobiti njegovo srce, ali on će je na kraju ražalostiti. Mentalno su vrlo izjednačeni, ali mislim da će je Popović na kraju prevariti – kaže Vera.

Ipak, Severina, koju opisuje kao dubokoumnu osobu s velikom dušom, po Veri neće u ljubavi ostati sama.

– Udat će se iza 40. za visokog, tamnog muškarca, vjerojatno rastavljenog stranca s vezama u političkim vodama. Mogla bi imati čak i dva braka, ali kroz rastavu će proći i savjetujem joj da se ne zalijeće – dobronamjerno će vidovnjakinja.

Što se tiče Severininih preseljenja, Vera kaže da će i toga biti te da pjevačica neće cijeli život ostati u Hrvatskoj, ali u nju će se ipak vratiti. No, tvrdi da se nikada neće odseliti u Srbiju, a u poslu će Severini cijeli život cvjetati ruže.

– Neće izaći iz glazbe, a popularnost joj je zajamčena zauvijek. Bit će i producentica, a mogla bi glumiti u barem još tri filma i sapunici. Severina je rođena pod zvijezdom uspona i padova i život joj nikada neće biti dosadan, ali to može platiti emotivno, jer je vrlo senzibilna – zaključila je Vera.

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
22:59 09.01.2011.

09.01.2011. u 21:27h ana je napisao/la: Mene zanima je li Severina tražila javne savjete gospođe Čudine za svoj intimni život. Ako nije - od kuda \"vidovnjakinji\" moralno pravo da govori o Severininom intimnom životu, i na taj način utječe na njezinu psihu i podsvijest? ________________________ I meni je ovo palo na pamet! Još smešnije - ako je to neozbiljno trućanje, radi zabave, onda ništa. Ali ova vidovita Čudina svakako tvrdi da je to sve ozbiljno što govori. Da je to nečija budućnost. E, sad bi javni tužilac mogao da je pita kojim pravom ona nečiju intimu, jop gore budući intimni život, iznosi u javnost. I neka ili odgovora za to ili neka kaže da je to samo zabava, i da nema u tim rečima nikakve ni težine, niti istine. A za VL - kad ste već pomenuli Čudinu bilo bi bolje da ste nešto napisali o Mariji Čudini a ne o ovoj Veri. Dignite bar malo svoj novinarski nivo.

KR
krilnik2
23:23 09.01.2011.

ana je napisao/la: Mene zanima je li Severina tražila javne savjete gospođe Čudine za svoj intimni život /***************************/ Seve nema intimni zivot; ona to radi javno na you-tube!

AN
ana
23:55 09.01.2011.

Krilnikov komentar me podsjeća na nekoga. Dušo draga - intimni život nije samo seks, pa ni kod Severine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije