Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog ljubavi

Velika promjena imidža glumice Nives Ivanković u \"Ruži vjetrova\"

Nives Ivanković
RTL
21.03.2012.
u 17:23

Kako bi privukla pažnju Ivana, kojeg glumi Dragan Jovanović, Nives Odak (Nives Ivanković) pretvorit će se u pravu zavodnicu

Odlučna i svojeglava Nives Odak, koju u seriji "Ruža vjetrova" glumi Nives Ivanković, u idućim će nastavcima serije koja se prikazuje na RTL-u doživjeti veliku promjenu imidža. Kako bi privukla pažnju novog muškarca u seriji, Ivana kojeg glumi Dragan Jovanović, Nives je odlučila otkriti svoju ženstvenu stranu i poslovna odijela zamijenila je lepršavim haljinama i suknjama.

Kosa u repu je odjednom raspuštena, a šminka intenzivnija – Nives će učiniti sve da osvoji i zadrži muškarca koji joj je zavrtio glavom. Zaljubljena Seke jako je zavodljiva, pokušava biti duhovita і pažljiva, nevini i slučajni dodiri dokazuju da je u Ivanu pronašla muškarca svog života. Napokon je postala ranjiva žena. No shvaća li Nives razliku između biti potreban nekome i biti voljen?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije