Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Vanna nakon dvadeset godina posjetila Beograd i snimila duet

vanna
Antonio Bronić/Pixsell
04.11.2011.
u 18:33

Posjetivši nako dugo vremena srpsku metropolu, Vanna je shvatila da je ondje i danas vrlo popularna kao što je bila u devedesetih kada je bila kraljica dance-scene na Balkanu.

Nakon dvadeset godina pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna posjetila je Beograd i sa srpskom grupom Neverne bebe snimila duet "Samo za tvoje oči".

Pjesma će se naći na novom albumu Nevernih beba koji izlazi u prosincu.

– Mislim da smo napravili sjajnu stvar i da je ovo dovoljan razlog za moj dolazak u Srbiju poslije dvadeset godina – kaže Vanna.

Posjetivši nako dugo vremena srpsku metropolu, Vanna je shvatila da je ondje i danas vrlo popularna kao što je bila u devedesetih kada je bila kraljica dance-scene na Balkanu.

– To je tako jer sam se glazbom uvijek bavila sasvim iskreno, nije mi cilj bio da se prezentiram na neki drugi način jer se nikad nisam smatrala komadom za pokazivanje – izjavila je pjevačica za emisiju "Exkluziv Tabloid" RTL Televizije.

Komentara 8

BO
bomba
22:36 04.11.2011.

------------------------------------------ Sječam se ja njene izjave kad je rekla da ne misli nikad pjevati ili bilo što raditi u Srbiji. Nije samo ona tako govorila ali eto mnogi su otišli mada su rekli nikad u Srbiju. To što je tade tad izjavljivala nije morala jer ima ona narodna NIKAD NE RECI NIKAD.

US
U sridu
22:52 04.11.2011.

Jos jedna u nizu koja se prodala za sitnu lovu.Uzas

Avatar patkovic
patkovic
19:19 04.11.2011.

to je pravac dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije