Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Vanja i Zoran Mamić podnijeli zahtjev za sporazumni razvod?

vanja mamić
antonio bronić/pixsell
23.03.2010.
u 11:26

Kad pronađe odgovarajući smještaj, iz kuće će se navodno iseliti Vanja i djeca, a oko imovine kao i podjele obveza oko djece, Nine (16) i Brune (13), dogovorit će se mimo suda.

Iako i dalje stanuju zajedno, Vanja (38) i Zoran Mamić navodno su angažirali odvjetnike i podnijeli zahtjev za razvod 18 godina dugog braka. Kad pronađe odgovarajući smještaj, iz kuće će se, navodi tjednik Extra, iseliti Vanja i djeca, a oko imovine kao i podjele obveza oko djece, Nine (16) i Brune (13), dogovorit će se mimo suda. Mediji su se raspisali o Zoranovim avanturama, a Vanja je demantirala medijske napise da je u vezi s trenerom jahanja. Extra piše da će Vanja uskrsne praznike provesti s djecom u Americi kako bi se odmorili od svega.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:01 23.03.2010.

Zorane,gdje te nači? i ja bi torbicu. vidi me - MOJASLIKICA.TK

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:51 23.03.2010.

Odakle je on zrak je za badava a odakle je ona farba.

BO
bonsai
19:41 23.03.2010.

a ona famozna fraza \" i u dobru i u zlu dok nas smrt ne rastavi \" ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije