Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj veze

Vanja Halilović i Frane Barbieri više nisu zajedno

'16.03.2012., Prisavlje bb, HRT, Zagreb -  Proba novog izvlacenja Lota Hrvatske Lutrije u studiju 8. HRT-a. Nove voditeljice Vanja Halilovic i Jelena Glisic te scena i grafika dio su \'novog ruha\' po
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
17.04.2012.
u 08:02

Voditeljica Lota nije htjela komentirati prekid, ali je na svom Facebook-profilu objavila status – Game over! piše Extra.

– Game over – napisala je proteklog vikenda na svom Facebook-profilu voditeljica Vanja Halilović aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i jedriličarom Franom Barbierijem.

– Nemam komentara. Nisam nikada ni potvrdila ni demantirala našu vezu, pa neću ni sad, jer ljubavni život ne komentiram – rekla je magazinu Extra 29-godišnja Vanja u kratkom telefonskom razgovoru na pitanje o kraju njihove ljubavne veze.

Iako su prvi put zajedno snimljeni na dočeku 2012. godine u beogradskom noćnom klubu Magacin, gdje su u ponoć pred svim okupljenima razmijenili strastveni poljubac, između Vanje i 12 godina starijeg Frane simpatije su se javile još u proljeće 2010. No čini se da se iz prijateljstva ipak rodila ljubav pa se Vanju i Franu posljednjih mjeseci često moglo vidjeti u samom središtu Zagreba kako uživaju u zajedničkom druženju. Često su svraćali na piće u kafić Alcatraz, zabavljali se u klubu Pepermint ili odlazili u kino, a Franin automobil često je bio parkiran ispred Vanjine zgrade u Sloboštini.

– Stvarno ne bih htio komentirati, ne volim komentirati svoj privatni život. Kad smo mi bili u vezi i jesmo li, to ionako vi najbolje znate. Novinari uvijek sve najbolje znaju – rekao je Frane Barbieri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije