Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumrak

Vampir Emmett preklinje S. Meyer da napiše knjigu o njegovu liku

Kellan Lutz
Pixsell
25.06.2010.
u 16:19

Kellanu Lutzu koji glumi u filmu "Sumrak" nije dosta što ga je Calvin Klein angažirao u svojoj kampanji za donje rublje već želi još veću popularnost i zato moli meyera da napiše knjigu o njegovom liku.

Kellan Lutz čekao je dvije godine od premijere “Sumraka” da netko, uz vampira Roberta Pattinsona i vukodlaka Taylora Lautnera, primijeti njega. Učinili su to iz Calvina Kleina i angažirali ga za kampanju donjeg rublja. No to nije dosta 25-godišnjem glumcu koji igra Edwardova brata Emmetta, stoga već tjednima, uoči premijere “Pomrčine”, Kellan preklinje Stephenie Meyer da napiše knjigu o njegovu liku. 

– Bilo bi zanimljivo vidjeti kako će se razvijati njegov odnos s Rosalie. Već sam predložio Stephanie i naslov knjige “Emmettove kronike” – rekao je ambiciozni glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije