Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevena rendeli:

Uz supruga sam otkrila sve čari noćnog života u Beogradu

nevena (1)
Foto: vl
1/3
02.12.2011.
u 08:30

– Knjiga se odlično prodaje, tako dobro da sam uistinu ugodno iznenađena. Promocija u Beogradu bila je poput dobre zabave, bila je odlično posjećena. Suprug Marijan Bračulj je iz Sombora tako da smo zajedno uživali u čarima grada.

Kad je ovog ljeta izdala knjigu “Vodič jedne plavuše – priručnik za putovanje u Hrvatsku”, voditeljica i urednica na HTV-u Nevena Rendeli nadala se dobrim rezultatima, no da će knjiga doživjeti treće reizdanje, promociju u Srbiji i planove da se uskoro prevede na engleski – to nije očekivala.

– Knjiga se odlično prodaje, tako dobro da sam uistinu ugodno iznenađena. Promocija u Beogradu bila je poput dobre zabave, bila je odlično posjećena. Suprug Marijan Bračulj je iz Sombora tako da smo zajedno uživali u čarima grada koji on puno bolje poznaje od mene, od dobrih restorana do klubova – kaže Nevena čiju je beogradsku promociju organizirala tvrtka Terra divina, uvoznik istarskih vina u Srbiju, koje je vlasnik poduzetnik Branimir Brkljač.

– Beograđani ljeti najviše vole dolaziti u Rovinj ili na Hvar, ali nakon moje knjige zasigurno će na odmoru posjetiti još koji hrvatski dragulj – zaključuje Nevena.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:45 02.12.2011.

Jel to pocela beganija ? he he !

MA
maraton
11:12 02.12.2011.

Nama Srbi ne tribaju a ti i tvoj suprug ostanite u Beogradu.

Avatar ivobey
ivobey
12:15 02.12.2011.

Tako je care, nek se kupaju u sumadiji! Nitko ih netreba u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije