Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u zagrebu

Britney Spears zapaljenoj publici: Što ima, Zagrebe?!

Britney Spears (1)
Foto:
1/21
01.10.2011.
u 16:05

Zagrebački spektakl nije propustila ni najpoznatija nam trudnica Severina. Prijateljica ju je pridržala dok se penjala uza stube, a potom su nastavile hodati zagrljene

"Što ima, Zagrebe?", pomalo sramežljivo pop-princeza Britney Spears pozdravila je obožavatelje na svom prvom nastupu u hrvatskoj metropoli. Jednoipolsatni show počela je pjesmom "Hold it against" s posljednjeg albuma Femme Fatale, što je ujedno i naziv sedme turneje u karijeri 29-godišnje pjevačice. Uslijedili su hitovi "Up and down", "3", "Piece of me" , a set-lista bila je ista kao i na dosadašnjim koncertima.

Vrhunac zagrebačkog koncerta uslijedio je za pjesme “I wanna go” kad je deset pobjednika natječaja “Kad se pretvorim u Britney” RTL televizije na pozornici zaplesalo sa svojim idolom. Nije izostao ni dio u kojem Britney izabere sretnika iz publike, a priliku da se nađe s Britney na pozornici tijekom pjesme “Lace and Leather” dobio je mlađahni Ivan. Plesačice su ga posjele na stolac, a Britney mu je stavila ružičasti šal i obujmila ga nogama oko vrata.

Zagrebački spektakl nije propustila ni naša najveća zvijezda – nikad ljepša Severina. Penjući se uza stube Arene, prijateljica je pridržavala najpoznatiju trudnicu, a potom su do dvorane nastavile hodati zagrljene. I glumac Rene Bitorajac uživao je u koncertu sa suprugom Anom.

Fatalna žena svjetske pop-scene kostime je promijenila šest puta, za bis na kojemu je otpjevala “Womanizer” i “Until The World Ends” pretvorila se u zanosnu gejšu, a publici je pripredila laserski show. Uz apokaliptičnu scenografiju i stihove “plešimo dok svijet ne nestane” Britney je stavila velika bijela krila, vinula se do stropa i oprostila se od Zagreba, na koji je ostavila dobar dojam.

Uoči koncerta u Zagrebu Britney se cijeli dan igrala sa sinovima

Pop-zvijezda koja je večeras u sklopu svoje turneje ‘'Femme Fatale'’ nastupila u zagrebačkoj Areni u Hrvatsku je stigla autobusom u četiri sata ujutro. Došla je iz Budimpešte u kojoj je nastupila u petak navečer. Odsjela je u hotelu Westin, a kako smo doznali od njezine osobne pomoćnice tijekom prijepodneva nije željela izlaziti iz hotela jer se igrala sa sinovima Seanom Prestonom (5) i Jaydenom Jamesom (4). Ispred hotela snimljen je tek njezin otac Jamie kojeg je pjevačica angažirala za organizaciju svoje svjetske turneje.

– Obitelj mi je uvijek na prvome mjestu. Zahvalna sam što su me dobro odgojili i što im se sad mogu odužiti – rekla je nedavno pjevačica.

Na turneji na koju je krenula 16. lipnja u Sacramentu, Britney Spears (29) promovira svoj sedmi istoimeni studijski album. Na njemu se nalaze hitovi ‘'Hold It Against Me'’ i '‘Till The World Ends'’ kojima je pjevačica vratila svoj nekadašnji '‘sjaj'’.

Zbog zahtjevne koncertne produkcije kapacitet dvorane smanjen je na 12 tisuća mjesta. S pjevačicom su na koncertu nastupile i i Ella Dvornik (20) i Ornela Bešker Amulić (24), dvije od ukupno deset pobjednika natječaja ‘Kad se pretvorim u Britney’ koji je organizirao Exkluziv Vikend.

Nakon kraha trogodišnjeg braka pjevačica je privremeno izgubila skrbništvo nad djecom, liječila se u psihijatrijskoj ustanovi, obrijala je glavu, pravo raspolaganja nad njezinim financijama pripalo je njenom ocu Jamieju, a snimljena je i tijekom vožnje automobila dok je sina držala u krilu. Čini se da je Britney napokon krenulo uzlazno!

Ključne riječi

Komentara 48

ST
Stjepan
17:07 01.10.2011.

....hvala ti Britney, dobro dola u Hrvatcku i moj voljeni Zagreb, poastiti brojne oboavatelje doma i vani!

DU
Deleted user
16:38 01.10.2011.

U ime koga i čega se objavljuju ove fotografije sa crnom mrljom na dječjim očima!? Osim što monstruozno izgleda, i nije baš dovoljna zaštita protiv (ipak!) korištenja maloljetnika za jeftinu promidžbu vašeg žutila, koje bolje prodaje novinu! Sramota!

DU
Deleted user
16:56 01.10.2011.

Uskoro će od kolektivne paranoje za izlazak s djecom biti obavezni papirnati škarnicli kojim će se pokriti djetetovo lice da ga slučajno netko ne vidi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije