Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje

Udaje se Christina Applegate zvijezda serijala 'Bračne vode'

christina applegate
18.04.2010.
u 15:38

Američka 37-godišnja glumica Christina Applegate namjerava vrlo brzo stati pred oltar s 41-godišnjim rokerom Martinom LeNobleom.

Nakon romantične prosidbe za Valentinovo zvijezda serijala “Bračne vode” glumica Christina Applegate namjerava vrlo brzo stati pred oltar s 41-godišnjim rokerom Martinom LeNobleom.

Želja za djecom i brakom postala je jača nakon što je Christina prije dvije godine doznala da boluje od raka dojke koji je uspješno izliječila. Priznala je da bez velikog optimizma svog dečka nikad ne bi uspjela pobijediti bolest.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije