Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

U tjedan dana razoreno pet zvjezdanih brakova

nives
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
11.10.2012.
u 17:31

Severina i Milan, Janko i Jelena, Daniela i Oliver, Dino i Nives, Danny DeVito i Rhea Perlman parovi su čija je ljubav bespovratno pala na testu trajnosti

Istina je, nismo više zajedno. Potpuno smo različiti karakteri i koliko god se trudili, jednostavno nije išlo, objasnila je u Gloriji Severina (40) svoj prekid s Milanom Popovićem (47).

Na prekid veze odlučili su se sedam mjeseci nakon što je pjevačica u splitskoj bolnici rodila malog Aleksandra. Milan sina, kaže Seve, nije vidio dva mjeseca i nije mu bio na krštenju, no ona mu to ne zamjera, sigurna je da će Aleksandra odgajati kako najbolje zna. Bolje je, smatra, da dijete ima jednog sretnog roditelja, nego dva nesretna.

Pjevačica i srpski poduzetnik jedan su od pet parova koji su u posljednjih tjedan dana objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Odluku o prekidu nitko nije donio lako i svi skrivaju detalje raskida kao zmija noge.

U "tjednu prekida" i Janko i Jelena odlučili se razdvojiti

Janko Popović Volarić (32) i Jelena Veljača (31) nakon pet godina zajedničkog života odlučili su se razdvojiti. Zahtjev za rastavu trogodišnjeg braka još nisu podnijeli, no Janko se iselio iz njihova zajedničkog stana.

– Do odluke o razdvajanju doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori – kažu Janko i Jelena, no u gradskim se kuloarima šuška da glumac suprugu već godinama vara s različitim ženama.

Danielu i Olivera razdvojili posao i ambicija

Mora da je nešto u vodi, vjerojatno ste pomislili s nevjericom. Severini i Milanu te Janku i Jeleni društvo u ekipi slobodnih pravit će i Daniela Trbović (49) i Oliver Frljić (36). Voditeljica i redatelj zajedno su bili gotovo tri godine. Odluku o prekidu veze, rekla je Daniela za Gloriju, nisu donijeli preko noći. Bili su zajedno dok im je bilo lijepo. Vezi su navodno presudili posao, ambicija i česta razdvojenost. Oliver, naime, zbog posla sve manje vremena provodi u Zagrebu, a sve više u susjednim državama. Njihova ljubav to nije mogla podnijeti. Trbović iz braka sa Šimom Vlajkijem ima sina Lovru koji se dobro slagao s Oliverovom kćeri Sašom. 

Nives: Razlog bračnim razmiricama nisu financije

Zahtjev za rastavu nakon sedam godina braka navodno je podnio i Dino Drpić (31). Nogometaš nije htio potvrditi rastavu, no njegova supruga na Facebooku je već napisala da je slobodna. U intervjuu za Story Nives Celzijus (30) rekla je kako njenom mužu smeta što se u golišavom izdanju pokazuje u javnosti. Dodala je kako i nju smeta dosta toga kod njega te da mu je najveća mana to što je predobar i što je uvijek gledao kako da ugodi svakome i bio budala za sebe

– Dino će uvijek biti ljubav mog života kako god mi završili. Bez obzira na mane, ima previše toga što volim i poštujem na njemu – izjavila je Nives. Njihovoj zajedničkoj sreći navodno su presudili financijski problemi. Par ima kćer Tashu (4) i sina Leona (6). 

Ženskaroš Danny izludio suprugu

Da ne pucaju samo domaći brakovi i veze u posljednjih sedam dana, dokazao je Danny DeVito (67). Holivudski "funny guy" već deset godina ima probleme u braku. S Rheom Perlman (64) u braku je 30 godina. Odlučila ga je ostaviti jer je jako volio flertovati s drugim ženama, a ona to više nije mogla trpjeti.

– Danny možda nije oličenje ljepote, ali bez obzira na to žene su ga uvijek salijetale. Zna flertovati i nije ga bilo sram koristiti svoj položaj u Hollywoodu kako bi zaveo mlade, nadobudne žene koje žele ondje uspjeti – rekao je bliski prijatelj para. Danny i Rhea imaju troje djece – Lucy Chet, Grace Fan i Jacoba Daniela.

Komentara 18

LI
Livi
18:47 11.10.2012.

Za koga su oni zvijezde?

OB
-obrisani-
19:30 11.10.2012.

Dobro pitanje za vas u VL...Za koga su to oni zvijezde? Za vas? Za mene su glavni glumci žutila zvanog Red Carpet. Da,jedna od njih je nesumnjiva glumica lakih uradaka

SE
sestrićna
17:54 11.10.2012.

pogotovo su naši zvjezdani:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije